Lola

Koncept & branding
2021

Koncept & branding

I hjärtat av Vasastan i Göteborg lyser en röd neonskylt starkt över en rad insynsskyddade glasrutor. När du öppnar dörren möts du direkt av gungig disco, ett varmt välkomnande och en vacker gyllene bar. Välkomna till Lola, en krog döpt efter en gammal The Kinks dänga som ger kvarterskrogen ett nytt ansikte.

Brickfield kontaktades under hösten 2020 för att ta fram koncept, branding och content under projektnamnet “Lilla V”. Krögarna Christopher Warda och John Sallander ville skapa ett vattenhål där det kändes lika okej att äta en livlig middag med goda viner som att stå på stolarna och skrika med till gammal Prince.

Vi tog tillsammans fram konceptet Lola som trots öppningen under dom hårdaste restriktionerna i krisen blivit en stjärna i Göteborg.

No items found.

I hjärtat av Vasastan i Göteborg lyser en röd neonskylt starkt över en rad insynsskyddade glasrutor. När du öppnar dörren möts du direkt av gungig disco, ett varmt välkomnande och en vacker gyllene bar. Välkomna till Lola, en krog döpt efter en gammal The Kinks dänga som ger kvarterskrogen ett nytt ansikte. Brickfield kontaktades under hösten 2020 för att ta fram koncept, branding och content under projektnamnet “Lilla V”. Krögarna Christopher Warda och John Sallander ville skapa ett vattenhål där det kändes lika okej att äta en livlig middag med goda viner som att stå på stolarna och skrika med till gammal Prince. Vi tog tillsammans fram konceptet Lola som trots öppningen under dom hårdaste restriktionerna i krisen blivit en stjärna i Göteborg.